Ziarul Oval te trimite gratuit la Business-Edu Forum 2012. Afla ce trebuie sa faci/ VIDEO

Ziarul Oval te invită la concurs! Împreună cu Business-Edu Forum 2012 – PLAY, LEARN, PERFORM, te invităm să răspunzi la o întrebare!Dacă răspunzi corect, primești o invitație la Business-Edu Forum 2012.

Iată întrebarea:

A câta ediție a Forumului Business-Edu este cea din 2012?

Prima persoana care va trimite raspunsul corect la intrebarea lansata, la adresa redactie@ziaruloval.ro, va participa in cadrul evenimentului Business-Edu Forum 2012.

 

Baftă multă!

Iată aici detalii despre Business-Edu Forum

Business-Edu Forum 2012 – PLAY, LEARN, PERFORM

Un eveniment pentru profesioniștii în Learning&Development

CONCEPTUL celei de-a  IX-a ediții a Business-Edu Forum pornește de la sărbătorirea a 100 de ani de role play și ajunge la performanța profesioniștilor în industria de Learning&Development  – de aceea am ales PLAY, LEARN, PERFORM.

Unde: Howard Johnson Grand Plaza (harta)

Cand: 25-26 septembrie 2012

Program: 8:45 – 17:30

Pret: 125-240 Euro TVA (vezi pachete!)

Vom dezbate teme actuale ale profesioniștilor din L&D, precum Leadership Development și vom experimenta împreună: jocul – pe care Frank Caplan îl considera activitatea cea mai utilă omului – pus în practică în strategiile de L&D; evoluția de la clasicul role play la jocuri și aplicații mobile; conceptul de serious fun.

Cele două zile de Business-Edu Forum vor găzdui plenare animate, dezbateri, studii de caz, workshopuri interactive, ce se vor concentra asupra celor mai actuale subiecte ce animă industria și vor prezenta soluții originale, care generează schimbarea pe care ne-o dorim în organizații.

BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA  BUSINESS-EDU FORUM:

Forumul este o oportunitate unică pentru profesioniștii în L&D de a împărtăși experiențe și de a învăța unii de la alții cum pot traversa cel mai bine perioadele de criză și cum pot alege soluții practice de care businessul are nevoie pentru a merge mai departe

Business-Edu aduce valoare prin figurile marcante ale industriei, reunite ca speakeri sau participanți – de la cei mai apreciați consultanți și antreprenori, la cei mai performanți oameni de HR, L&D, OD etc., din companii reprezentative pentru domeniile lor: IT&C, banking, pharma, FMCG etc.

Programul extrem de concentrat îmbină 3 sesiuni, 9 key note speeches și studii de caz și 12 workshopuri, cu un concept dinamic, util oricărui senior al industriei

CINE PARTICIPĂ LA BUSINESS-EDU FORUM?

Business-Edu Forum este spațiul de întâlnire și împărtășire a experiențelor pentru profesioniștii din domeniile:

Learning&Development

Training Solutions

Workforce&Staff Development

Organizational Development

Talent Management

Human Resources

Management&Leadership

Coaching&Mentoring

E-Learning

IT Training

Pentru mai multe informatii accesati www.business-edu.ro

Leave a Comment