Zeci de turisti au petrecut in Prahova, la crame. Turismul la podgorii prinde din ce in ce mai mult teren. VIDEO

Turismul la podgorii si crame castiga tot mai mult teren in fata destinatiilor conventionale de vacanta. S-a simtit acest lucru si de 1 mai, atunci cand zeci de petrecareti au ales judetul Prahova pentru sarbatoarea muncitoreasca. La Ceptura de Jos, la o crama de renume, au sfarait gratarele cu mititei, carnaciori si crenvursti, iar papilele gustative au fost scaldate din plin cu aromele autohtone ale vinurilor romanesti. Unde mai pui ca peste toate acestea, povestea licorii bahice a fost spusa chiar de proprietarul cramei.

PicMonkey Collage

Doamna Elena este doar una dintre zecile de persoane norocoase care s-au putut bucura de prima zi frumoasa de mai petrecuta intr-o companie selecta. Crama din Ceptura de Jos si-a deschis larg portile pentru cei care au dorit altceva. La picnic in aer liber, gratarele traditionale au fost stropite aici nu cu bere, ci cu cele mai bune vinuri rosii si rose.

Cei prezenti au avut ocazia sa afle si secretul beciurilor supraetajate ale cramei, spus chiar de proprietar.

Dupa vizita in crama, turistii au putut sa deguste dintre vinurile premiate la expozitii international. Crama de la Ceptura de Jos se lauda si cu cel mai bun Merlot din Romania.

Vali a vrut altceva de acest 1 mai, asa ca a imbinat si marea si muntele si a ajuns pe Dealul Mare, la Ceptura de Jos.

Doamna Elena spune ca a dezvoltat in timp un cult pentru vin si este de accord cu vorba potrivit careia vinul este laptele batranetii.

Fiecare s-a putut bucura astfel de ziua perfecta de 1 Mai intr-o atmosfera de neuitat la crama. Cei care au vrut sa isi prelungeasca experienta si acasa, au putut cumpara sticle de vin cu licoarea preferata la preturi mult mai accesibile decat de obicei pentru ca s-au facut discounturi importante.

Leave a Comment