Weekend pe schiuri VIDEO

Partii-de-schi Valea-PrahoveiSute de turisti s-au distrat în weekend pe pârtiile de schi de pe Valea Prahovei. La Sinaia si Azuga iubitorii sporturilor de iarnă s-au bucurat de o vreme excelentă, dar si de cele mai bune conditii de schi. Acestia au avut la dispozitie pârtii în stare foarte bună, iar instalatiile de transport pe cablu au functionat în parametri normali.

Profitând de temperaturile scăzute, administratorii partiilor de schi au pornit tunurile de zăpadă artificială şi au reuşit să realizeze un strat de aproape 40 de cm. În acest moment, la Azuga, perimetrul destinat începătorilor şi aproape 500 de m din pârtia Cazacu, dar si pârtiile de altitudine de la Sinaia, sunt singurele locuri de pe Valea Prahovei unde se poate schia.Turiştii veniţi din toate colţurile ţării s-au declarat fericiţi că pot practica sporturile de iarnă pe pârtiile din zonă.

Administratorii domeniilor schiabile îi aşteaptă în continuare pe turişti şi îi asigură că aici au cele mai bune condiţii pentru ski. Stratul de zăpadă la Azuga măsoară în acest moment peste 20 centimetri. La Sinaia, ninsorile din ultimele zile au asigurat un strat suficient de zăpadă pe toate partiile de altitudine. Pe cele din Valea Soarelui, stratul de zăpadă măsoară 40 de centimentri grosime.

Redactor: Razvan Bunea

Leave a Comment