A vrut sa gaureasca un proiectil gasit in curte, dar a ajuns la spital cu degetele in punga. Care este starea victimei. VIDEO

Un tanar de 28 de ani dintr-o localitate prahoveana era sa ramana fara ambele brate, dupa ce a dat peste un proiectil pe care s-a hotarat sa il prinda intr-o menghina, si sa ii faca o gaura. Munitia a explodat pe loc, iar barbatul a ajuns cu degetele in punga la spital. Imediat chirurgii au intervenit pentru a-i salva bratele, insa pentru mana stanga nu s-a mai putut face nimic, asa ca au fost nevoiti sa i-o amputeze. Pentru ca era in timpul serviciului, la o ruda, politia a deschis acum un dosar penal pentru neluarea si nerespectarea masurilor de siguranta si securitate la locul de munca.

2

Tanarul de 28 de ani se afla in curtea unei rude, in satul Pantazi, din comuna Valea Calugateasca, acolo unde vecinii sustin ca lucra de ceva vreme, cand a dat peste un proiectil. Fara sa anunte pe nimeni, l-ar fi prins intr-o menghina cu gandul sa il gaureasca. Muntitia a explodat, iar schijele s-au imprastiat pe tot copul barbatului. Mai grav este ca palmele i-au fost distruse in urma suflului exploziei. O ambulanta l-a transportat pe tanar de graba la spital, iar medicii au decis sa il opereze de urgenta.

Dupa ore bune in care medicii chirurgi si plasticieni au incercat sa il salveze bratele tanarului din localitatea Valea Calugareasca, operatia a reusit pe jumatate. Asta in urma faptului ca palma stanga a fost amputata, iar pe cea a mainii drepte au reusit sa i-o reconstruiasca, urmand ca dupa recuperare barbatul sa o poata folosi fara niciun impediment.

Vecinii spun ca au auzit masi intai o bubuitura, iar apoi au aflat ca tanarul ramasese fara brate si s-au cutremurat de spaima.

Politia a demarat o ancheta, pentru a afla cum exact s-a produs nenorocirea. Chiar si asa, au deschis si un dosar de cercetare penala.

Pana in acest moment Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova nu a oferit niciun punct de vedere cu privire la acest caz, asta dupa ce initial au declarat ca incidentul petrecut in satul prahovean Pantazi, nu se confirma.

Leave a Comment