Victor Hănescu (cel mai valoros tenismen român la simplu al ultimului deceniu), Marius Novanc (CSM București&handbalist echipa națională),Titi Aur (8 ori campion național raliuri) și Hari Dumitraș (președintele Federației Române de Rugby) vor urca, în premieră, pe un podium de modă la invitația creatorului de modă Cornel Gache. Cei patru vor prezenta patru dintre ținutele noii-colecții “Metamorfoze” pentru a transmite importanța prestanței în sport

Costumele clasice la comandă (Bespoke Suits) a brandului “Octaviani by Cornel Gache” se adresează unui segment foarte variat, de la bărbați cu un fizic de invidiat până la cei care nu mai au timp să practice sportul zilnic. Însă toți pot să-și schimbe imaginea purtând un costum elegant și comod. Cele patru vedete din sport au fost alese tocmai pentru tipologia lor diferită.
“Ca și sportiv, la 2 metri înălțime, este greu să-ți găsești haine, să ai un costum care să fie < > pe tine și am avut provocări la acest capitol. Cred că de acum nu voi mai avea aceste provocări și mă voi simți relaxat într-un costum pe măsura mea.” – Victor Hănescu, cel mai bun jucător român de simplu al ultimului deceniu.

victor-hanescu

“E o provocare. Am trăit cea de-a doua emoție. Prima a fost când îl vedeam jucând. Acum am cea de-a doua emoție pentru că vreau să iasă mai campion decât a fost în sport. Să vedem dacă reușesc. Victor: un campion la estetică.” – Cornel Gache-designer vestimentar.

titi-aur

Unul dintre seniorii din “Epoca de Aur” a rugbiului românesc face primul pas în fashion la 56 de ani. Cu o greutate care se scrie din 3 cifre, Hari Dumitraș, “căpitanul de la Auch” (locul singurei victorii în deplasare din istorie în fața Franței), a devenit altfel de model. “Mi-am dorit întotdeauna să fiu un model pentru copiii din România prin practicarea sportului. Acum sunt într-un alt rol de model, în modă.” – a declarat zâmbind Hari Dumitraș-președinte F.R. Rugby.

hari-dumitras

“Numele este prea mare să încerc ceva extravagant, dar va avea prestanța cuvenită” – a punctat creatorul de modă.

Leave a Comment