Vacanța mea de vis!

Perioada în care se pot trimite fotografii pentru concursul Ziarului Oval “Vacanța mea de vis!”, se apropie de final!Astfel, mai sunt 3 zile până la finalul concursului. Mai aveți încă ocazia să trimiteți poze din vacanță sau din orice loc, unde ați mers în această vară, iar noi vă premiem! Fotografiile pot fi trimise pe adresa: redactie@ziaruloval.ro. Premiile vin din partea sponsorului nostru principal, renumitul Mihai Moiceanu, care oferă două DVD-uri cu fotografii inedite realizate în Himalaya. Mult noroc!

 

 

VIDEO/ Concursul “Vacanța mea de vis!”/Află aici premiile puse în joc

 

Dacă veți trimite mai multe fotografii, iar acestea vor fi câștigătoare, întrega galerie foto va fi postată pe www.ziaruloval.ro. Invități prietenii să îți admire fotografiile! Nu uita, www.ziaruloval.ro/ sectiunea concurs- “Vacanța mea de vis!”. În câteva momente varianta video a concursului!

 

FOTO!/ Concurs “Vacanța mea de vis!”

Ziarul Oval lansează o nouă provocare! Astfel, după ce am încheiat concursul “O lume normală”, pe durata căruia ați avut ocazia să descrieți într-un mod cât mai inedit promo-ul ziarului nostru, am gândit un alt concurs, de sezon. Cum în această perioadă, cu siguranță, ați fost, sau vă pregătiți să vă luați o vacanță, suntem curioși care sunt locurile în care ați mers, sau după caz, le veți vizita. În consecință, așteptăm fotografiile voastre pe adresa: redactie@ziaruloval.ro și astfel vă veți putea înscrie în concurs. Precizați în mail numele și prenumele, locația pe care ați vizitat-o și o scurtă descriere pentru aceasta. La finalul concursului, alegem câștigătorul! Perioada de concurs este 14 august- 14 septembrie! Așa cum v-am obișnuit premiul este unul surpriză, însă cu siguranță vă va surprinde! Cele mai interesante fotografii, vor fi și cele câștigătoare! Până atunci navighează normal, pe www.ziaruloval.ro.