Vacanta “asigurata” VIDEO

Ski-SinaiaIarna vine cu pasi repezi si asta spre bucuria iubitorilor de sporturi specifice acestui anotimp. Daca va numarati printre pasionatii de ski si doriti sa va bucurati de zapada si sa va satisfaceti nevoia de adrenalina fara griji, luati in calcul incheierea unei asigurari medicale. Va poate scuti de neplaceri si de cheltuieli suplimentare ce pot ajunge chiar la sute de euro.

Odata cu venirea iernii, sporturile specifice sezonului sunt tot mai cautate. Pe de alta parte insa, protectia este unul dintre cuvintele de ordine care apar in discutie, avand in vedere riscurile la care se expun practicantii acestor sporturi.
Astfel asigurarile medicale sunt abolsut necesare oricarui turist care planuieste sa isi petreaca vacanta pe partiile de ski.
Turistii trebuie sa faca foarte clar diferenta intre asigurarile medicale simple si cele special create pentru sporturile de iarna si asta pentru ca primele nu acopera riscurile la care se expun cei care practica ski-ul sau alte activitati specifice anotimpului.
Preturile asigurarilor pentru sporturile de iarna sunt duble fata de cele ale politelor medicale simple, ajungand pana la 120 de ron.
Unul dintre cele mai elocvente cazuri in ceea ce priveste riscurile la care ne expunem cand practicam sporturile de iarna este cel al multiplului campion de Formula 1, Michael SCHUMACHER.
Fostul pilot de Formula 1 a fost ranit grav intr-un accident de schi, pe 29 decembrie 2013, in statiunea franceza Meribel. Conform autoritatilor, Schumacher, un schior experimentat, a cazut in afara pistei, lovindu-se cu capul de o stanca. Desi avea casca, acesta a suferit un grav traumatism cranio-cerebral, fiind necesare mai multe interventii chirurgicale.

redactor: Andreia Marin

Leave a Comment