UNPR rămâne la guvernare VIDEO

unpr-conferinta-sinaiaPresedintele Uniunii Nationale pentru Progresul României, vicepremierul Gabriel Oprea a dat asigurări la Sinaia că Guvernul Ponta IV va trece fără probleme, precizand ca formatiunea sa politica îl sprijină ,,numai pe Victor Ponta”. El a reiterat necesitatea taxării marilor averi, sperând ca în bugetul din 2016 să se regăsească si sumele provenite din această sursă.

Gabriel Oprea a arătat că UNPR nu a dat jos niciun guvern din care a făcut parte,acesta fiind un partid care a asigurat ,,stabilitatea economică si politică a României” în ultimii cinci ani. Prezent la Sinaia, Oprea a dat asigurări că noul guvern va trece fără probleme de votul parlamentarilor, precizând că formațiunea sa politică îl sprijină ,,numai pe Victor Ponta”.

Gabriel Oprea a participat, la Sinaia, la întrunirea Ligii Primarilor UNPR, iar membrii conducerii și participanții au întărit afirmațiile președintelui.

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul României, vicepremierul Gabriel Oprea, a reiterat necesitatea taxării marilor averi, sperând ca în bugetul din 2016 să se regăsească si sumele provenite din această sursă. Întrebat când vede posibilă implementarea acestui proiect de lege, el a spus că de la începutul anului viitor se vor face demersurile pentru dezbaterea lui în Parlament și si-a exprimat speranta că se vor strânge voturile pentru ca acest proiect legislativ să fie adoptat, cu atât mai mult cu cât peste 80% dintre români doresc această taxare a marilor averi.

Oprea a lansat un mesaj de solidaritate către alesii locali ai UNPR, iar Neculai Ontanu, presedintele Ligii Primarilor UNPR, a spus că în cadrul întâlnirii cu edilii au fost discutate atât probleme politice, cât si administrative.

Reporter: Razvan Bunea

Leave a Comment