Un TIR de 1 milion de dolari a fost de departe vedeta unei expozitii tehnice la Ploiesti. Interiorul insa i-a uimit pe toti cei care i-au calcat pragul. VIDEO

Eveniment inedit la Ploiesti. Un tir cu o valoare de aproximativ 1 milion de dolari a fost de departe vedeta expozitiei. Dotat cu ustensile destinate mai multor domenii de activitate, TIR-ul a putut fi vizitat in cadrul unui show tehnic al primaverii.

PicMonkey Collage

Un adevarat show tehnic a avut loc la Ploiesti, unde cunoscatorii au putut incerca, proba sau chiar achizitiona peste 200 de scule si echipamente din mai multe domenii de activitate, precum cel al constructiilor dar si cel al instalatiilor.

Principalul obiectiv al acestui eveniment, a fost un TIR, dotat cu peste 200 de instrumente si echipamente.

Dupa o calatorie inceputa in Emiratele Arabe Unite, profesionistii prahoveni din domeniul instalatiilor, petrochimiei, energiei electrice sau din domeniul constructiilor vor avea ocazia sa testeze si sa se familiarizeze cu cele mai inovatoarea produse.

In interiorul tirului au avut loc testari de scule, unelte si echipamente profesionale, dar si demonstratii de utilizare pentru cele mai noi produse din domeniu. Evenimentul a fost dedicat atat clientilor cat si studentilor de la Universitatea Petrol si Gaze, din cadrul facultatii de inginerie mecanica si electrica.

Leave a Comment