Trenuri intarziate din cauza zapezii VIDEO

trenuri-intarziateDin pricina vremii, circulatia feroviara a fost si ea ingreunata. Ieri un tren Inter Regio ce se de deplasa intre Brasov si Bucuresti a ramas stationat intre localitatile Sinaia si Comarnic, ca urmare a intreruperii alimentarii cu energie electrica. Calatorii sunt sfatuiti sa se informeze inainte de a pleca la drum in privinta posibilelor intarzieri.

Circulatia feroviata se desfasoara inca de ieri in conditii de iarna, personalul CFR fiind nevoit sa intervina in repetate randuri pentru curatarea liniilor si a macazurilor in statiile aflate pe raza regionalelor unde s-a depus strat de zapada.
Angajatii companiilor feroviare sunt la dispozitia calatorilor pentru informarea permanenta despre circulatia trenurilor aflate in grafic.
Ieri pe magistrala C.F. Braşov-Bucureşti, între localităţile Sinaia şi Comarnic, trenul Inter-Regio 1164 a rămas staţionat ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică din cauza unui copac căzut peste catenară.
Astazi insa, situatia este sub control. Niciun tren nu a avut intarziere la sosirea in Gara de Sud. De asemenea, in prezent, nu exista linii inchise pe raza judetului nostru.

Reporter: Andreia Marin
Cameraman: Silviu Moise

Leave a Comment