A traversat…spre moarte VIDEO

ACCIDENTIn unele situatii, si traversatul regulamentar poate fi fatal. Aceasta ipoteza este confirmata de cazul unei ploiestence care si-a pierdut viata, dupa ce a fost acrosata de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut, duminica, in cartierul Malu Rosu.

Victima, in varsta de 65 de ani, a fost lovita de un autoturism chiar in momentul in care se angajase in traversarea strazii. Soferul masinii care a acrosat-o pe femeie sustine ca a vazut-o in scurt, nemaiputand face nimic pentru a evita impactul. Femeia a fost transportata de urgent la spital, insa in ciuda eforturilor medicilor de a o tine in viata, aceasta a decedat.
Desi la nivel judetean, numarul accidentelor este in scadere fata de anul trecut, Ploiestiul face exceptie de la aceasta regula. Municipiul nostru este pe primul loc la numarul evenimentelor rutiere soldate cu persoane ranite grav sau chiar decedate. Cauzele principale identificate sunt traversarile neregulamentare, neatentia biciclistilor, dar si neacordarea de prioritate in randul soferilor.

Leave a Comment