Traseul off-road din Muntii Baiului pare blestemat. Ce s-a intamplat in locul in care duminica un barbat si-a pierdut viata strivit, acum trei ani. VIDEO

Nevoia de adrenalina l-a costat viata pe un barbat de 35 de ani, tata a doi copii, din Bucuresti. Omul s-a rasturnat cu masina intr-o rapa din Muntii Baiului, pe un traseu extrem de periculos din Prahova, ce leaga Azuga de Valea Doftanei. Cu autoturismul sau off-road a vrut sa escaladeze o panta foarte abrupta, dar schema s-a transformat intr-o adevarata tragedie, desfasurata chiar sub privirile ingrozite ale sotiei si celor doi copii ai sai. Din fericire, cei trei din urma au coborat din autoturism atunci cand au aflat de intentia barbatului. La aproape o zi distanta de la nenorocore, salvamontistii i-au recuperat cu greu trupul prins in centura de siguranta.

acc off road

Marius era un impatimit al traseelor off-road. Duminica seara, dupa ce a petrecut cu familia si prietenii, a plecat in cautare de adrenalina, pe un traseu extrem de periculos, ce leaga Azuga de Valea Doftanei. S-a oprit pentru un moment in fata unei pante foarte inclinate, dar si-a propus sa o escaladeze. Din fericire, sotia lui si cei doi copii, un baiat de cinci ani si o fata de opt, au coborat din masina. Imediat mai apoi tragedia s-a intamplat. Sub ochii ingroziti ai familiei, masina lui Marius s-a prabusit intr-o prapastie.

Salvamontistii au gasit cadavrul barbatului prins intre fiarele contorsionate in paraul Draganu. Soferul era prins in centura de siguranta. A fost nevoie de interventia unui echipaj de la descarcerare pentru a scoate trupul neinsufletit din masina distrusa.

Medicii ajunsi la fata locului spun ca omul nu ar mai fi avut nicio sansa: avea un traumatism cerebral acut deschis, fracture la maini si picioare si traumatism toraco abdominal.

In urma cu trei ani, tot aici, o alta familie a trecut prin momente de cumpana. Cei doi soti, medici neurologi, aveau cu ei in masina doi copii mici care au fost raniti. Drumul forestier pe care s-a petrecut tragedia este inchis circulatiei publice. Politia ii avertizeaza pe soferi sa nu se incumete sa intre pe acest traseu.

Leave a Comment