Top 10 cele mai bune smartphone-uri lansate în 2016

Doriți să achiziționați un telefon inteligent de top?

Sunteți în locul potrivit, am pregătit pentru voi o listă cu cele mai bune telefoane lansate în 2016.

Acest top cuprinde cele mai bune telefoane inteligente de pe piață și acoperă mai multe sistemele de operare, dimensiunile și informațiile despre telefoane.

 

Nr.10 Huawei Honor 8

huawei-honor-8

Huawei oferă un telefon de nivel mediu cu un design bun, unul dintre cele mai frumoase telefoane Android la momentul actual, display 5,2 inch, dual sim, 4G,cameră frontală 8 MP. baterie de 3000 mAh cu încărcare rapidă. Gamă variată de culori: alb, negru, albastru și auriu.

Nr.9 Huawei P9

huawei-p9

Huawei P9 este cu un pas mai înainte de P8. Un telefon cu mult stil, compact, o mare putere, camere decente, cel mai bun scanner de amprente digitale de pe piață, precum și o varietate de caracteristici tehnice excelente. Cameră foto foarte bună, 12MP.

Nr.8 Nexus 6P

nexus-6p

Construit de Huawei Nexus 6P, ecran de 5,5 inch cu multe detalii, oportun și accesibil, scaner de amprente, USB tip C, cameră 12 MP capabilă de cele mai bune fotografii. Unul dintre cele mai bune smartphone-uri cu Android apărute până acum.

Nr.7 Apple iPhone SE

iphone-se

Un produs de gamă medie a grupului Apple, este cel mai puternic smartphone de 4 inch produs vreodată. Cameră foto cu caracteristici avansate, putere de procesare incredibilă, într-o carcasă cu un design frumos.

Îndeplinește cerințele celor care caută un iPhone mai mic, cameră de 12 MP, o super experiență de la Apple.

Nr.6 OnePlus 3

oneplus-3

OnePlus 3 este una dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piață în acest an, pentru aplicatii si jocuri intensive. La fel ca și predecesorii săi, OnePlus 3 are multe din  caracteristicile și specificațiile smartphone-urilor mult mai scumpe. Camera 16 MP, 5,5 inch, senzor amprentă, barometru.

Nr.5 HTC 10

htc-10

HTC 10 este construit la standardele ridicate de calitate pe care le așteptați de la HTC și este un aparat solid și serios. Display-ul de 5.2 inch, rezoluție Quad HD, puterea vine de la Qualcomm Snapdragon 820 și 4GB memorie.

Rezultatul este o cameră de putere, design și performanță, rafinat și elegant îl poți personaliza cu ușurință. Un terminal de nota 10.

Nr.4 Apple iPhone 7 Plus

apple-iphone-7-plus

Apple iPhone 7 Plus oferă mai multe caracteristici noi decât frații săi mai mici, dar cu un preț pe măsură. Un design cu mult rafinament, cu capacități excelente ale camerei, putere și performanță pentru baterie. Incredibil de bine construit, rezistent la apă, cea mai mare autonomiei a bateriei la un Iphone, display de 5,5 inch, G4+, difuzoare stereo, un aparat incomparabil.

Nr.3 Samsung Galaxy S7

samsung-galaxy-s7

Galaxy S7 elegant și rafinat, foarte puternic și cu un ecran excelent Quad HD AMOLED. Dincolo de orice limită tehnologică, cu mult peste ce ne putem imagina, unul dintre smartphone-urile cele mai convingătoare de pe piață, un android Samsung perfect optimizat, Samsung nu a făcut nici un compromis la calitate, realizând ceva unic. Încărcare fara fir rapidă (incorporată), rezistență la apa și praf, dual sim, display de 5,5 inch și altele care simplifică semnificativ viața. Un învingător înăscut de la Samsung.

Nr.2 Apple iPhone 7

apple-iphone-7

Apple iPhone 7 oferă suficiente soluții pentru ca să-și păstreze fanii fericiți. Apple prezintă vârful de lance al creației companiei, un produs de o calitate impresionantă, cel mai luminos și mai colorat ecran la un smartphone, de două ori mai rapid comparativ cu iPhone6, rezistent la apă și praf, sistem avansat de cameră foto, 12 MP, stabilizare optică a imaginii, un aparat căruia nu i se poate imputa nimic. În cele din urmă, Apple iPhone 7 este cel mai bun iPhone al companiei, așa cum a susținut Tim Cook, Director General la Apple Inc. Mai bun decât cel mai bun de pe piață.

Nr.1 Samsung Galaxy S7 Edge

samsung-galaxy-s7-edge

Ai impresia că realitatea a luat-o înaintea anticipației. Samsung Galaxy S7 Edge este un învingător în toată puterea cuvântului. Oferind un ecran de 5,5 inch, cu rezoluție Quad HD, un aspect elegant, echipat cu cel mai puternic procesor, folosind materiale performante, nu mai aveți nevoie de huse sau altă protecție.

Obțineți ceia ce doriți doar prin o simplă atingere. E cea mai mare victorie a unui smartphone. Un nivel foarte ridicat de securitate. Funcţia Dual Pixel Sensor poate focaliza la fel de rapid şi de precis ca ochiul uman. Prin compatibilitatea cu microSD, puteți să extindeţi capacitatea de stocare. Nu  mai trebuie să ştergeţi fişiere, fotografii sau videcolipuri pentru o lungă perioadă de timp.

Un telefon fenomenal, o plăcere să îl utilizezi, este cel mai performant telefon la acest moment și nu are termen de comparație.

Leave a Comment