Surpriza de proportii la Busteni. Cadoul facut de primarie reprezentantelor sexului frumos i-au inclus si pe Marcel Iures si George Mihaita. Reactia publicului este impresionanta. VIDEO

Reprezentantele sexului frumos din Busteni au avut parte sambata seara de o surpriza culturala de proportii. Marcel Iures si George Mihaita au urcat pe scena Centrului Cultural Aurel Stroe unde au si pus in scena piesa “Pai…despre ce vorbim noi aici, domnule”. O adaptare dupa romanul “Morometii”, de Marin Preda. In regia lui Alexandru Dabija, … spectacolul a smuls ropote de aplauze.

PicMonkey Collage

Semnata de actorii Teatrului Act si pusa in scena de regizorul Alexandru Dabija, piesa “Pai, despre ce vorbim aici, Domnule” nu le-a fost indiferenta reprezentantelor sexului frumos. Ropote de aplauze au curs in sala.

La finalul piesei cei doi actori, care sunt si cetateni de onoare ai orasului Busteni, au primit din partea primarului Emanoil Savin cate un buchet de trandafiri tricolor si au tinut sa adreseze cateva cuvinte doamnelor si domnisoarelor prezente in sala.

La iesirea din sala de spectacole, doamnele au mai avut parte de inca o surpriza: cate un ghiveci cu flori oferit de reprezentantii primariei Busteni.

Leave a Comment