STRIGATOR LA CER. Ce a gasit un barbat din Sinaia in caserola cu muschi file cumparata de la un supermarket. VIDEO

A mers la un supermarket din zona de unde a cumparat o caserola cu muschi file. Insa nu mica i-a fost mirarea sa observe, in timp ce restul cumparaturilor erau scanate de catre casiera, ca muschiul era putrezit si avea o culoare verzuie. Desi barbatul din Sinaia are bon fiscal, magazinul cu pricina refuza sa ii returneze banii, spunand ca produsul a fost cumparat probabil din alta parte. Revoltat, clientul a incercat sa reclame incidentul insa s-a lovit de usi inchise. Mai mult de atat nu este prima experienta neplacuta de acest gen, dupa ce in urma cu ceva timp a achizitionat o caserola cu mici alterati de la acelasi magazin.

muschi file putrezit

Nu mica i-a fost uimirea unui barbat din Sinaia cand a constatat ca muschiul file pe care tocmai il cumparase avea o culoare verzuie.

Revoltat, a cerut reprezentantilor magazinului sa i se restituie banii, insa a fost refuzat, angajatii afirmand paradoxal ca mezelul este cumparat din alta parte, desi clientul detine bonul fiscal iar produsul este etichetat cu insemnele supermarketului in cauza. Pentru a-si face dreptate, omul a chemat politia care a intocmit un proces verbal de constatare.

Tanarul s-a deplasat apoi cu produsul alterat pentru analize la cabinetul Politiei Sanitare din Sinaia, insa si aici usile erau inchise. In cele din urma, apelat telefonic, doctorul veterinar, l-a sfatuit pe acesta sa faca o sesizare pe e-mail la Oficiul pentru Protectia Consumatorului Prahova.

Mai mult decat atat, omul spune ca nu este prima data cand pateste asa ceva. In urma cu cateva luni, a cumparat de la acelasi magazin, o caserola cu mici alterati, pe care din nefericire a si consumat-o.

Acum barbatul a depus o reclamatie la Oficiul pentru Protectia Consumatorului Prahova, la care a atasat bonul fiscal si fotografiile efectuate in seara cu pricina. Amenda pe care o risca supermarketul din Sinaia din care a fost cumparat produsul, s-a putea ridica pana la 30.000 de lei. Incindetul se petrece la doar cateva saptamani dupa ce un cetatean din Ploiesti a cumparat de la un supermarket din oras o caserola cu mici in care a gasit mai multe mucuri de tigara, dar si scrum.

Leave a Comment