Strategii pentru cresterea vanzarilor, acum si in Ploiesti. Un workshop dedicat antreprenorilor si directorilor de companii

Workshop-ul “Strategii pentru cresterea vanzarilor”, ce a avut lansarea pe data de 24 mai, la Crown Plaza, Bucuresti, ajunge de aceasta data in Ploiesti. Evenimentul, dedicat antreprenorilor si directorilor de companii care doresc sa obtina rezultate mai bune, este initiat de Elena Calin, si isi propune obtinerea rezultatelor  mai bune in afaceri, precum cresterea cifrei de afacere, profitabilitate mai buna, clienti loiali, companii inovative si dinamice, angajati loiali si productivi.

Afis-2

Organizat de Elena Calin, cea care a reusit in urma cu cateva luni performanta de a il aduce in Romania pe Ron Kaufman, unul dintre cei mai importanti consulatanti din lume, evenimentul intitulat “Strategii de crestere a vanzarilor” reprezinta o oportunitate de a aseza la aceeasi masa antreprenori si directori de companii care sa dezvolte, impreuna, noi strategii pe piata vanzarilor.

Cu o vasta experienta in zona de training, Elena Calin a acumulat 14 ani de experienta in training, 7 ani de experienta in coaching, 8 ani experienta in transformare organizationala, 16 ani de experienta in vanzari si relatii cu clientii cu industrii diverse, peste 4000 de participanti in programele de instruire sau coaching, fiind Consultant mentor Human Synergistics® si Consultant licentiat LIFO™.

Evenimentul ce se va desfasura in Ploiesti, va avea loc joi, 27 iunie, in incinta Vigo Grand Hotel. Pentru cei interesati de acest eveniment, dar si pentru a afla mai multe informatii despre modalitatea de participare in cadrul workshop-ului, puteti contacta un reprezentant la adresa de e-mail: customer@customerfocus.ro.

Leave a Comment