Buy Medrol Dose Pack Cymbalta 60 Mg Vademecum Bupropion Hcl Sr 150mg Tab Buy Accutane Cheapest No Prescription Mexico Pharmacy Synthroid

Sperante pentru firmele mici si mijlocii

Noi sperante pentru reprezentantii firmelor mici si mijlocii de pe Valea Prahovei. Acestia vor putea accesa fonduri europene prin Programul Operational Regional 2014-2020. Prin alocarea acestor bani, Uniunea Europeana vrea sa atinga doua obiective principale, precum consolidarea pozitiei pe piata a IMM-urilor in anumite domenii, dar si cresterea productivitatii muncii in firmele din diferitele sectoare de interes, pentru Romania.

birou-loc-de-munca-job

Printre cei aflati la Sinaia, la prezentarea proiectului, s-au aflat si reprezentanti ai IMM-urilor dar si cei care doresc sa-si deschida o afacere. Astfel solicitantii au putut afla daca sunt sau nu eligibili pentru accesarea fondurilor europene. Asistenta financiara este nerambursabila iar valoarea proiectului, pentru cei care vor sa-si dezvolte sau sa isi infiinteze o afacere in mediul urban, este cuprinsa intre 25.000 si 200.000 de euro.

Autoritatile locale si managerii proiectului recomanda investitorilor si reprezentantilor IMM-urilor sa demareze apelurile oficiale prin care sa trimita la oraganismele intermediare aferente, propunerile de proiecte cu finantare din bani europeni.

Pe plan national, prin noul Program Operational Regional 2014-2020, mai mult de 5.000 de firme mici si mijlocii vor fi sprijinite, ceea ce va duce la o crestere de aproape 50 de procente a productivitatii muncii in regiunile mai putin dezvoltate.

Banii europeni sunt distribuiti pe 11 axe prioritare, dintre care doua sunt destinate acestor intreprinderi. Cele 10 sectoare pe care statul roman le considera de viitor pentru Romania sunt turismul si ecoturismul, sectorul textil si de lemn dar si industriile creative, industria auto si tehnologia informatiilor si comunicatiilor. La toate acestea se adauga si sectorul sanatatii si produselor farmaceutice.

Leave a Comment