Soldatii americani si-au petrecut o zi cu elevii Scolii George Enescu din Sinaia. La final s-au provocat intre ei si la un meci de baschet. VIDEO

Militarii americani au retrait emotiile copilariei. Aflati la Brasov pentru a participa la exercitiul multilateral “Sarmis 15″, soldatii s-au intors in weekend in Sinaia. Acolo au intrat in pielea elevilor scolii gimnaziale George Enescu si au petrecut impreuna cu pustii o zi din viata unui scolar. Provocarea le-a fost lansata de copii in urma cu doar cateva saptamani, atunci cand au ajuns in Sinaia in drumul lor spre centrul militar de la Cincu.

soldati la sinaia

In urma cu o luna de zile, in timpul Marsului Cavaleriei, mai multi elevi de la scoala gimnaziala George Enescu din Sinaia, le-au lansat soldatilor americani, o invitatie inedita. Aceea de a le trece pragul unitatii de invatamant si de a petrece impreuna o zi din viata unui elev. Fara a sta prea mult pe ganduri, militarii au raspuns pozitiv.

Militarii americani s-au declarat incantati de surprizele pregatie, si au tinut sa imortalizeze momentele in fotografii. Elevii in schimb, asteptau de mult aceasta ocazie, de a petrece o zi alaturi prietenii lor soldati.

La finalul vizitei, americanii au fost provocati la un meci de baschet. Competitia a avut loc in sala de sport.

Micutii au ramas cu amintirea unei zi petrecute alaturi de noii lor eroi iar soldatii au retrait momentele copilariei.

1 Comment

  1. CRISTI says:

    O persoană care acţionează valorează cât zece oratori străluciţi, care nu fac nimic. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email crisburlacu@hotmail.com

Leave a Comment