SOCANT. Reglare de conturi ca in jungla, la Ploiesti. Un individ s-a “urcat” cu bolidul pe masina fostului sau angajat, in trafic. VIDEO

Reglare de conturi ca in junga, ziua in amiaza mare, la Ploiesti. Un sef a vrut sa se razbune pe fostul angajat, asa ca i-a luat urma pe strazi si a intrat voit cu masina in el. Ghinionul sau a fost ca baiatul a filmat intreaga scena. Pe inregistrarea facuta cu un telefon mobil se aud strigatele disperate ale barbatului a carui fost sef a procedat ca intr-un film de actiune.Vorbea la telefon cu iubita, atunci cand masina pe care o conducea a fost izbita in lateral de cea a fostul sau patron, dupa care autoturismul s-a busit violent de un stalp. Omul a ajuns cu ambulanta la spital, dar din fericire a plecat acasa pe picioarele lui, insa cu gatul in ghips. Victima povesteste ca totul a pornit de la faptul ca renuntase de curand la job-ul pe care il avea, iar asta l-a infuriat pe fostul sau sef.

PicMonkey Collage

O zi obisnuita avea sa se termine tragic pentru un sofer a carui masina a fost izbita voit, in trafic, de catre fostul sef. Acesta din urma ar fi vrut sa ii aplice o corectie, pentru faptul ca isi parasise de scurta vreme locul de munca. Dupa o sicana pe sosea, seful a incetinit si apoi a izbit masina in care se afla fostul subaltern. Victima a filmat totul cu telefonul mobil, astfel ca pe imagini este surprins inclusiv momentul impactului.

Pe inregistrare se aude cum soferul vorbea la telefon cu iubita sa. La scurt timp o femeie care a fost martora la incident ii sare in ajutor si suna la 112. Victima ajunge cu o salvarea la Spitalul Judetean din Ploiesti.

Cu ultimele puteri tanarul a povestit la spital despre spaima prin care a trecut. Politia a intocmit acum un dosar penal pe numele sefului agresiv. Potrivit celor spuse de angajatul care s-a trezit cu masina in stalp, fostul sef nu se afla la prima isprava de acest fel.

Seful care s-a razbunat pe fostul angajat va trebui sa raspunda acum in fata legii pentru nelegiuirile sale. Contactat telefonic, barbatul a spus ca nu vrea sa faca nicio declaratie pe marginea acestui subiect.

Leave a Comment