SOCANT. Momentele pe care multi cu greu le-au privit. Ce are in comun o familie din Romania cu acest cuplu din India. VIDEO

In luna dedicata dragostei, un cuplu demonstreaza, inca o data, lumii intregi, ca increderea este baza de temelie intr-o relatie. Modul celor doi de a transmite aceasta lectie este insa unul diabolic, ar spune unii. Cu toate acestea, demonstratia lor a facut rapid inconjurul lumii.

maceta

Si asta pentru ca familia Budatis, din Chirala Mandal, India, a ales sa isi expuna increderea in fata turistilor. Multi dintre cei aflati in trecere au considerat gestul lor o nebunie in adevaratul sens al cuvantului. Fara lumini, butaforie sau efecte scenice, barbatul femeii din imagini taie nucile de cocos asezate pe gatul ei cu o maceta, scrie Daily Mail.

Chiar daca scena este cat se poate de reala, totul face parte din cadrul filmarilor unei noi productii de televiziune britanica, “Cei mai Talentati din Lume”, iar familia Budatis face parte chiar din primul episod al show-ului televizat.

Interesant este ca in prima emisiune familia de indieni se va confrunta cu o o comunitate de uniciclisti din Romania care se balanseaza periculos pe marginea unui baraj.

Emisiunea concurs are ca scop testarea celor mai periculoase obiceiuri si sporturi din diferite culture. Filmarile brute, fara a trece prin procesul de post-productie video, vor fi aratate ulterior unui numar de 100 de vloggeri din intreaga lume si acestia vor decide care este cea mai talentata tara de pe mapamond. Productia va avea premiera in Marea Britanie pe 31 martie.

Leave a Comment