Si soare si ninsoare la Ploiesti, in diferite cartiere din oras. Vremea jucausa care i-a contrariat pe multi locuitori. VIDEO

Cativa fulgi de nea in Vestul Ploiestiului si cateva raze de soare in centrul orasului. Este reteta nastrusnica a vremii de la jumatatea lunii martie. Asa se face ca la aproximativ aceeasi ora, locuitorii orasului, aflati in zone diferite ale Ploiestiului, au asistat la diferite fenomene meteo. Cum era de asteptat si Facebook-ul a fost rapid notificat de farsa jucata de vremea de afara. Si tot asa au ajuns si mai multe filmulete la adresa redactiei noastre, din partea telespectatorilor amuzati posibil de ultimii fulgi de nea de anul acesta.

PicMonkey Collage

Un val de frig a cuprins in ultimele ore si judetul Prahova. Asa se face ca in aceasta dimineata chiar daca soarele s-a aratat pe cer in unele zone ale Ploiestiului, in alte parti cativa fulgi de nea razleti si-au facut de cap.

Spre exemplu, daca in jurul orei 10 dimineata, in centrul Ploiestiului cerul era partial noros si soarele si-a facut simtita prezenta, la numai cativa kilometri distanta, in zona de vest a
orasului, fulgii de nea s-au simtit in largul lor.

Nu a trecut mult pana cand intreg orasul a fost acoperit de nori. Nici centrul Ploiestiului nu a scapat de lapovita si ninsoare. Chiar daca doar pentru cateva minute, stropii de ploaie amestecati cu cativa fulgi de zapada le-au dat emotii celor care au plecat din case nepregatiti de o asa vreme.

La ora 14, si nordul orasului se bucura posibil de ultimii fulgi de zapada din acest an. Iar la adresa redactiei au si sosit filmuletele din partea celor care au surpins momentul.

Asa cum era de asteptat, rapid si Facebook-ul a fost notificat de fenomenul rar intalnit, de la Ploiesti. Mai multi utilizatori si-au postat fotografii din zone diferite ale orasului, la ore aproximativ asemanatoare, si au surpins diferite fenomene meteo in contradictoriu.

Dar atunci cand totul parea sa se fi terminat, o ninsoare zdravana a facut ca zapada sa se aseze pe masinile parcate. Dar totul s-a terminat in mai putin de 10 minute.

Nici pe Valea Prahovai vremea nu a fost mai astamparata. In majoritatea statiunilor de munte a nins astazi in reprize. Si temperaturile au scazut semnificativ. Cu toate acestea, la munte nu s-a depus un nou strat de zapada.

Meteorologii anunta in perioada imediat urmatoare vreme schimbatoare in majoritatea regiunilor tarii.

Leave a Comment