Order Lithium Orotate Canada Buy Cheap Ventolin Inhalers Cialis Quanto Costa In Farmacia Abilify Versus Sugar Pill Imitrex 6 Mg/0.5 Ml Sub-Q

SEFA DNA, LA CURTEA DE APEL PLOIESTI

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a ajuns, marți dimineață, la Ploiești, unde la Curtea de Apel se judecă un nou termen în procesul pe care l-a intentat mai multor jurnaliști ai postului Antena 3.

laura codruta kovesi

Aceasta este a doua înfățișare de la Curtea de Apel Ploiești, după cea din 22 februarie, când s-a stabilit un nou termen, În același proces mai apar, având calitatea de apelant pârât, Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Grigore și Radu Tudor.
Dosarul a fost strămutat de la Pitești la Ploiești, la cererea jurnaliștilor, în baza unei hotărâri a Înalte Curți de Casație și Justiție.
Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, i-a dat în judecată pe jurnaliștii amintiți, acuzând că, în cadrul unor emisiuni la Antena 3, aceștia au făcut comentarii care i-ar fi lezat imaginea.
Kovesi se referă la faptul că, în iunie 2014, jurnaliștii au acuzat-o că ar fi dispus muşamalizarea anchetei în dosarul Bercea Mondial – Mircea Băsescu.
Pe fond, Tribunalul București a decis, în octombrie 2015, ca șefa DNA să primească daune morale de 250.000 de lei. La Ploiești se judecă, acum, apelul formulat de jurnaliștii trustului Intact.

Leave a Comment