Seceta, mare, sedinte, referendum…

Probabil ca acestea sunt cuvintele cheie cel  mai des accesate de romani  pe Google. Este luna august. Corect. Majoritatea oamenilor pleaca in vacanta. Caldura de afara te indeamna parca sa uiti de griji, de birou, de probleme, de tara, de Romania, de referendum…

 

 

 

Jurnal de seceta:

1 august:

–          Laurentiu Baciu presedintele LAPAR anunta intalnirea de la Ministerul Agriculturii in vederea intocmirii unei entitati a tuturor asociatiilor de profil ale caror productii au fost calamitate de perioada de seceta prelungita. Votarea presedintelui acestei noi asociatii a pus capat acestui capitol. Laurentiu Baciu nu a fost acceptat in calitate de presedinte. De ce? Raspunsul il gasiti in episodul de astazi al campaniei SECETA DIN ROMANIA, pe www.ziaruloval.ro in cateva moment.

–          La sediul Ministerului Agriculturii Daniel Constantin nu era de gasit. E normal. Omul e in vacanta. Si nu are sens sa discutam despre acest aspect. Subiectele de presa referitoare la vacantele politicienilor sunt cat se poate de sterile. Plictisitoare. Lucrurile sunt simple. Este pe litoral.

–          Premierul Romaniei, Victor Ponta, este si el in concediu. Alaturi de Daniel COnstantin. Si nu s-au ferit de acest lucru. A postat anuntul chiar pe pagina sa oficiala de facebook.

2 august:

–          La ora 09:00 a fost reluata sedinta Curtii Constitutionale. Cel mai asteptat eveniment al zilei.

–          In jurul orei 11:00 a inceput sedinta LAPAR cu mai multe asociatii de profil din Romania.

–          In jurul orei 13:00 acestia vor sa se deplaseze catre ministerul Agriculturii. Dar nu e nimeni. Evident ca va fi cineva. Dar nu cine ar trebui. Ei sunt in vacanta.

–          Sa avem parte de o greva a fermierilor din Romania?

 

In cateva momente, in cadrul campaniei SECETA DIN ROMANIA, demarata de Ziarul Oval, pe www.ziaruloval.ro, veti asculta intreaga declaratie a lui Laurentiu Baciu, presedintele LAPAR. 

Leave a Comment