Scoala continua sa fie “Altfel”. A doua zi din saptamana le-a adus elevilor training-uri de dezvoltare personala si cursuri de origami. VIDEO

Scoala a fost “Altfel” si marti. Activitatile au continuat la Ploiesti. De aceasta data insa, din itinerariul elevilor au facut parte vizite la muzee, institutii ale statului, dar si excursii in aer liber. Vremea a tinut cu ei. Chiar si asa, nu au lipsit nici de la activitatile practice din centrele comerciale.

PicMonkey Collage 2

A sunat din nou clopotelul, in a doua zi de Scoala Altfel, dar nu in clase si pe coridoare, ci in muzee, institutii ale statului si centre comerciale. Acolo s-au desfasurat mai multe activitati menite sa le starneasca imaginatia celor mici. Invataceii au creat tot felul de figurine, obiecte si chiar au desenat. In ajutorul lor au sarit elevii si studentii voluntari.

Si daca a fost loc de plimbari si actiuni recreative, elevii au participat cu mare interes. Au luat la pas orasul si imprejurimile, pentru a invata si afla cat mai multe lucruri noi.

In cadrul unui centru comercial, mai multi studenti i-au invatat pe micuti sa confectioneze flori din hartie, pe care mai apoi le vor oferi drept cadou doamnelor si domnisoarelor.

Si daca abilitatile practice le-au picat manusa celor mai mici dintre elevi, cei mari au participat la training-uri de dezvoltare personala, organizate de Liga Studentilor din Romania, in parteneriat cu reprezentantii lor din teritoriu, studentii Universitatii Petrol Gaze Ploiesti.

Aceste cursuri, dar si exercitiile practice au fost primite cu mare interes de catre participanti.

Programul “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” din cadrul saptamanii “Scoala Altfel”, va continua si in zilele urmatoare. Printre altele, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, va organiza mai multe actiuni si exercitii demonstrative pentru elevii participanti.

Leave a Comment