A scapat ca prin minune. Un copil surdo-mut, de numai 3 ani, a cazut de la etajul 3 al unui bloc din Ploiesti. VIDEO

Un copil de 12 ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut in gol, de la etajul trei al unui bloc, din Ploiesti. Minorul era singur acasa, cand s-a intamplat nenorocirea. Din primele informatii se pare ca mama sa este internata in spital, iar tatal plecase la lucru. Nu avea cum sa fie lasat nesupravegheat, tinand seama de faptul ca este surdo-mut. Dorul de mama sa, pe care nu o mai vazuse de cateva zile, l-a facut sa se ridice pe un scaun si sa priveasca pe fereastra, moment in care s-a dezechilibrat si a cazut. Martorii povestesc ca au auzit un zgomot puternic, iar cand au iesit la geam, copilul zacea pe pamant. Acum minorul este internat in spital.

PicMonkey Collage

Este marturia cutremuratoare a unui vecin, care a incremenit cand l-a vazut pe minorul de 12 ani zacand in iarba. Avea mai apoi sa afle ca s-a dezechilibrat, in timp ce voia sa priveasca pe fereastra. Isi astepta mama, pe care nu o mai vazuse de cateva zile, pentru ca este internata in spital. Copilul, care este si surdo-mut, s-ar fi urcat pe un scaun aflat in apropierea geamului. In acel moment a alunecat si a cazut in gol.

Echipajul de pe ambulanta sosita la fata locului, l-a gasit pe minor intins pe jos si fara vlaga.

Familia copilului locuia de o scurta vreme ,cu chirie, in apartamentul de pe strada Libelulei, din Ploiesti. Tatal sau era la serviciu atunci cand s-a produs nenorocirea.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a lamuri cum s-a petrecut accidentul. Pe fir, cel mai probabil, vor intra acum si reprezentantii de la Protectia Copilului. Baietelul a ramas internat in spital. Din fericire se pare ca a avut ingerul sau pazitor. Vegetatia i-a atenuat caderea astfel ca nici macar nu este in coma, iar leziunile suferite nu sunt foarte grave. Micutul este constient si chiar a fost transferat la spitalul de pediatrie din Ploiesti, dupa ce i s-au facut toate investigatiile medicale, inclusiv tomografii.

Leave a Comment