How To Get Nexium In Canada Cialis Shipped Fast Buy Hoodia Diet Pills Buy Asthma Inhaler Online 325 Mg Chewable Tablets Aspirin

Şapte persoane rănite pe DN1 la Sinaia

Au fost moment de panică în această dimineaţă pe Drumul Naţional nr.1, în staţiunea Sinaia, după ce un autoturism care circula de la Sibiu către Bucureşti a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o altă maşină. În urma impactului, şapte persoane, printre care şi un copil de 10 ani, au fost rănite şi ajuns la spital. Din cauza accidentului, mai bine de o oră s-a circulat pe un singur sens de mers.

646x404 (8)

Cumplitele scene s-au derulat pe Drumul Naţional nr1 în această dimineaţă în jurul orei 3 şi jumătate. Se pare că şoferul autoturismului care se îndrepta către Bucureşti ar fi adormit la volan. Mergea la muncă în Italia împreună cu încă patru persoane, printre care şi un copil. A intrat cu viteză pe contrasens unde a izbit o maşină care circula regulamentar şi în care se aflau trei persoane. În stare de şoc şi cu răni multiple, cu toţii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Orăşenesc Sinaia pentru investigaţii suplimentare, iar starea lor este stabilă.

Circulatia a fost îngreunata în zonă timp de o oră. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar ancheta va stabili cauzele exacte care au dus la producerea cumplitului accident.

Leave a Comment