Samsung Galaxy S8 un smartphone mai bun pe zi ce trece

Prezentat în martie 2017 și pus în vânzare în aprile, Samsung Galaxy S8 ține în continuare steagul sus și este unul dintre cele mai bune smartphone-uri existente pe piață. Prețul lui Galaxy S8 a scăzut destul de mult după lansarea pe piață a lui Galaxy Note 8 anul trecut la IFA 2017 Berlin și a celor două Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ în acest an.

Firma de cercetare de piață Strategy Analytics a prezentat cifre mai mult decât elocvente despre cele mai bine vândute smartphone-uri din lume din 2017 iar Galaxy S8 are partea leului. Nu este de mirare că smartphone-ul pilot Galaxy S8 se vinde ca pâinea caldă, ne-am lămurit pe deplin de calitățile sale și trebuie să recunoaștem că Samsung a făcut o treabă excelentă cu Galaxy S8. Rezultatele făcute publice arată că Samsung Galaxy S8 și S8+ au depășit vânzările celor două Galaxy S7 și S7 Edge în aproape toate țările.

Ca o recunoaștere a siguranței lor, telefoanele inteligente de înaltă definiție Galaxy S8 și S8+ au primit certificarea pentru uz clasificat în SUA. Acest lucru înseamnă că aceste dispozitive satisfac standarde riguroase de siguranță pentru a menține în siguranță informațiile clasificate necesare agențiilor și departamentelor federale, precum și a unor industrii și sectoare foarte sensibile din SUA.

Galaxy S8 a fost cel mai premiat smartphone al anului 2017. Mobile World Congress Shanghai 2017, a acordat premiul „Best Smartphone” pentru Samsung Galaxy S8.

Într-un top realizat de Consumer Reports în rândul utilizatorilor de smartphone-uri din Statele Unite anul trecut, Samsung domină copios primele trei locuri, în frunte Samsung Galaxy S8. Galaxy S8 a fost declarat cel mai bun smartphone al anului 2017, la ceremonia Mobile Choice Consumer Awards, organizată anual de către site-ul cunoscutul site TechRadar. Un premiu prestigios care recompensează eforturile companiei Samsung din domeniul telefoniei mobile, companie care a primit de asemenea premiul pentru cel mai bun producător. Este al șaptesprezecelea an consecutiv când se organizează această manifestare.

Chiar dacă are mai mult de un an vechime Galaxy S8 este foarte actual. Acesta are un ecran de 5,8 inch, Super AMOLED, un procesor Samsung Exynos 8895 Octa-core, 4 GB RAM și 64 GB memorie internă extensibilă cu un microSD până la 400 GB. Sistemul de operare este actualizat cu Android 8.0 Oreo, camere foto de 12 MP spate și 8 MP față și o baterie de 3.000 mAh.

Super dotat cu tot felul de senzori cum ar fi: scaner de iris, de amprente, accelerometru, gyroscop, senzor de proximitate, busolă, barometru și ritm cardiac. Are GPS cu A-GPS, GLONASS, GALILEO și BDS.

Inutil să mai spunem că Samsung Galaxy S8 este un smartphone pe care îl recomandăm din toată inima.

Leave a Comment