S-a filmat cate o secunda din fiecare zi a anului 2014. Experimentul unei tinere invatatoare a facut inconjurul lumii. VIDEO

Daca la sfarsitul unui an fiecare persoana isi aminteste cele mai importante momente prin care a trecut in ultimele luni, experimentul unei tinere invatatoare a facut inconjurul lumii. Si asta pentru ca femeia s-a filmat timp de o secunda in fiecare zi a anului 2014. La final, insa, a imprtasit experientele sale cu o lume intreaga. 

experiment invatatoare

“Au fost momente atat de frumoase in ultimii ani, incat nu as vrea sa uit nimic. Mi-am spus ca trebuie sa inregistrez cate o secunda din viata mea in fiecare zi a anului 2014 si intotdeauna ma voi uita la material si imi voi aminti cat de frumos a fost acel an pentru mine”, a explicat Edwina, potrivit dailyedge.ie.

Nu putini au fost cei care au vizionat filmuletul postat pe YouTube de Edwina Guckian, din Irlanda, invatatoarea care s-a filmat o secunda in fiecare zi a anului 2014. Astfel, cele mai placute momente ale fiecarei zi au fost puse cap la cap intr-un filmulet de sapte minute si jumatate, prin care Edwina isi aminteste cu placere de trecerea timpului.

De la aniversari in familie, la propria sa cerere in casatorie, filmul a prins repede aspectul unui jurnal video in toata regula.
La mai putin de doua zile de la postarea pe internet, materialul video a strans peste 16 mii de vizualizari, devenind in scurt timp viral.

Leave a Comment