Malegra Dxt (Sildenafil Fluoxetine) Buy B Get Lamictal Cheap Erythromycin To Buy In Uk Strattera Online Foreign Pharmacy Generic Valtrex Online Pharmacy

Revelion fara artificii in centrul Ploiestiului. Primaria a anulat spectacolul pirotehnic din motive de siguranta. VIDEO

Rand pe rand, evenimentele promise de municipalitate, ce faceau in anii anteriori deliciul ploiestenilor in preajma sarbatorilor de iarna, se amana sau chiar se anuleaza. Primaria se vede nevoita sa renunte la focul de artificii, de care oamenii se puteau bucura in noaptea dintre ani, din cauza noilor reglementari privind siguranta la incendiu. Anuntul a fost facut la scurt timp de la aflarea vestii ca iluminatul festiv din oras nu va mai fi montat pana la 5 decembrie din cauza unicului ofertant ce a pretins tarife mult prea mari. Astfel, orasul ramane in continuare sub asediul santierelor nefinalizate la timp dar si lipsit de magia sarbatorilor de iarna.

Vestile proaste din partea Primariei Municipiului Ploiesti nu inceteaza in preajma sarbatorilor de iarna. Si totul din cauza noilor reglementari privind securitatea la incendiu. Focul de artificii din noaptea dintre ani nu va mai fi organizat la Ploiesti.

Cu alte cuvinte, in toti acesti ani, focul de artificii a fost organizat in neconformitate cu reglementarile privind securitatea la incendiu. Ploiestenii in schimb, sunt de parare ca aceasta lipsa ar umbri magia sarbatorilor, astfel ca cei mai multi vor alege sa stea in case in seara de 31 decembrie.

Municipalitate ar mai putea avea o varianta de rezerva, agreata de ISU Prahova, pentru organizarea spectacolului pirotehnic insa un mic detaliu i-ar impiedica si anume, vizibilitatea.

Totul dupa ce prima veste proasta a venit din partea Serviciului de Gospodarire Urbana Ploiesti, care a emis o adresa prin care anunta ca licitatia privind iluminatul ornamental a fost anulata urmand sa fie reluata pe data de 27 noiembrie. Motivul il constituie unicul ofertanta care s-a prezentat, practicand insa tarife mult prea mari decat cele prevazute in buget.

Incidentele nu au lipsit nici in anii precedenti. In noaptea de 31 decembrie 2014, cand sute de ploiesteni au inaltat spre cer lapioane, unul dintre acestea a aterizat pe copertina unui centru comercial din Ploiesti, fiind nevoie de interventia echipajelor de pompieri pentru stingerea flacarilor. Cel mai probabil in acest an, oamenilor nu le mai ramane decat ca in noaptea de Revelion sa isi lanseze singuri artificiile, la care primaria a renuntat din motive de siguranta.

1 Comment

  1. anonim says:

    Nu este posibil asa ceva…uuuuaaa rimaria ploiestii!!!!
    nesimtire sacra,nici artificii nu ne lasa sa cumaram politia,tot din motive de siguranta….primaria de 2 bani

Leave a Comment