RECONSTITUIRE. Un pensionar de 70 de ani a ramas fara agoniseala din banca dupa ce a fost jefuit. Suma uriasa furata de hoti. VIDEO

Jaf ziua in amiaza-mare, la Ploiesti. Un pensionar de 70 de ani isi striga disperarea, iar sotia sa plange cu lacrimi amare. Barbatul a reclamat la politie ca persoane necunoscute i-au sustras suma de 45.000 de lei, din masina. Omul tocmai ce scosese banii de la banca. S-a dus sa-si ia medicamente, dar a lasat plicul in portbagajul autoturismului. Cel mai probabil, a fost urmarit si mai apoi hotii au actionat in doi timpi si trei miscari. Cu banii imprumutati voia sa isi ajute copilul pentru a-si dezvolta o afacere.

jefuit de hoti 3

Mircea Baicoianu, barbatul pradat de hoti, tocmai ce vanduse un teren de 3,5 hectare , din Buzau. Intentiona cu acesti bani sa-si ajute unicul copil. S-a dus la banca, a scos 45.000 de lei si a plecat spre domiciliu. Soarta a facut ca el sa se opreasca in drum la un supermarket, la nici 3 minute distanta de casa. Ajuns in fata blocului, omul a observat ca nu mai are niciun ban.

Imediat, batranul a alertat autoritatile, care au deschis si un dosar penal pentru furt calificat.

Batranul banuieste ca a fost urmarit din momentul din care a plecat de la banca. Mai ales ca atunci cand a coborat din masina, la supermarket, a vazut un individ suspect care se tot uita la el. Aceeasi parere o au si vecinii pagubitului.

Intre timp, sotia pagubitului are casa plina de cani puse cu gura in jos. O practica ce va ajuta la prinderea faptasilor, spune disperata femeia.

Omul este decis acum sa se angajeze, nu de alta dar el si sotia au pensii care la un loc nu depasesc 1000 de lei, pe luna. Norocul este ca barbatul nu a scos toti banii. In depozitul din banca i-au mai ramas 7000 de lei.

Leave a Comment