Recomandarea muzicală a zilei

Fundatia „Playing for Change” este o entitate care si-a propus sa uneasca si sa schimbe lumea prin muzica In fiecare an, membrii Playing for change, colinda lumea si realizeaza productii foarte puternice din punctde vedere al mesajului si cu o uriasa audienta.

La inceputul anilor 2010 echipa de productie” Playing for Chang”e a inceput sa lucreze la o noua piesa ce urma sa faca inonjurul lumii, “Imagine”,semnata John Lennon. Anul acela a fost un an deosebit de important din punct de vedere al productiilor noi, membrii echipei calatorind in jurul pamantului, din suburbiile Americii Latine, pana in ruinele din India de Sud, din satele Nepalului pana in stralucitoarele metropole precum Tokyo si New York.

Aceasta piesa este de fapt cadoul daruit de fundatia „Playing for change” intregii omeniri. A fost de asemenea o onoare pentru fundatie  sa aiba binecuvantarea si sprijinul lui Yoko Ono in calitate de fana a muzicii de calitate in lansarea campaniei la nivel mondial „Power to the people”. Campania cauta sa promoveze viziunea lui John Lennon asupra pacii mondiale prin implicarea artistilor si a ascultatorilor de muzica buna de a contribui la educatia muzicala in intreaga lume. Actiunile vizate se vor concretiza in dezvoltarea unor scoli de muzica in adevaratul sens al cuvantului, initierea profesorilor si a programelor muzicale, achizitionarea de instrumente muzicale si nu in ultimul rand sa faciliteze schimbul intercultural intre diferite influente muzicale din diferite colturi ale planetei.

Playing for Change – Imagine

Leave a Comment