Recomandarea muzicală a zilei

M-am tot gândit la concursul Eurovision și la bafta pe care România o are de ceva vreme la acest eveniment. Este clar că greșim undeva. Mai precis greșim din primul moment și anume preselecția. Nu știu cum se face că ajung acolo tot felul de „creații” și rar mi-a fost dat sa ascult și ceva muzică. Au fost și ceva „accidente” fericite gen Luminița Anghel,  Mihai Treistariu, Nicoleta Matei, Vlad Mirița sau Paula Seling. Sigur nu tratăm cu seriozitate principalul eveniment muzical european.  Daca artiștii serioși s-ar implica, probalil că lucrurile ar sta altfel.

Propun pentru astazi un exemplu de implicare. Ce inseamnă să abordezi serios și la adevarata valoare un eveniment de o asemenea importanță. Anul acesta Serbia a trimis in marea finală un artist complet, nu campioni de playback cu facem noi. Este vorba de Željka Joksimovića.  Nije ljubav stvar este melodia pe care a compus-o și a interpreta-o la Eurovision. S-a clasat ce-i drept pe locul trei dar nici primele două nu m-au convins.

Vă propun versiunea instrumentală a melodiei  Nije ljubav stvar pentru  a evidenția calitățile pe care trebuie să le aibă un artist de Eurovision. Părerea mea!

Željka Joksimovića – Nije ljubav stvar instrumental

S-auzim de la foarte bine in sus!

Arthur Zafiriadis

Leave a Comment