Problemele locuitorilor din Baicoi continua. Locul de joaca pentru copii, inlocuit de gunoi menajer, resturi de materiale de constructii si tuburi de beton.VIDEO

Noroiul ce trece de glezne si un loc de joaca pentru copii printre resturi de materiale de constructii si ruine. Aceasta este o alta problema cu care locuitorii orasului Baicoi se confrunta de luni bune. Motivul este acelasi. Lucrarile de reabilitare, pentru reteaua de apa si canalizare.

baicoi

Dupa ce vineri, in jurnalul Ploiesti TV v-am aratat cum modernizarea orasului Baicoi, este dusa la extrem iar localnicii sunt terorizati de gropile prezente pe fiecare strada din cartierul Tintea, masinile personale fiind distruse, de data aceasta ne vom indrepta atentia catre micutii ce sunt nevoiti sa inoate prin noroaie, mai bine de un kilometru pentru a ajunge la scoala. Parintii s-au saturat sa isi mai care copii in spinare.

Mai greu este pentru cei care nu au masina personala,desi in cazul in care ar fi avut-o aceasta ar fi fost deja distrusa, din cauza starii in care se afla majoritatea strazilor.

Problemele au luat nastere in momentul in care au inceput lucrarile de reabilitare pentru reteaua de apa potabila dar si de canalizare. Bizar este faptul ca localnicii nici macar nu se vor putea racorda la reteaua de canalizare. Si totul din cauza modului in care lucrarea a fost realizata.

O alta problema ar fi locul de joaca destinat copiilor. Acesta consta intr-o parcela de pamant, unde sunt depozitate resturi ale materialelor, folosite in cadrul lucrarilor pentru canalizare si apa potabila. Leganele, balansoarele sau chiar toboganele, lipsesc cu desavarsire. Acestea sunt inlocuite cu tuburi de beton, vegetatie uscata sau chiar resturi menajere. Imaginea este una dezolanta, rupta parca dintr-un catun uitat de lume. Dar cel mai grav este ca ne aflam intr-un oras al anului 2015, ce se vrea a fi ridicat la standarde europene.

Leave a Comment