Primul weekend de schi VIDEO

Ski-AzugaBucurie mare pentru iubitorii sporturilor de iarnă care au ajuns în minivacanta de 1 decembrie în statiunile de pe Valea Prahovei. Datorită temperaturilor foarte scăzute din ultimele zile, administratorii pârtiilor din Azuga au reușit să-i întâmpine pe schiori cu piste perfect amenajate.

Cei mai bucuroși de starea pârtiei Cazacu, din statiunea Azuga, au fost copiii și începătorii. Stratul de zăpadă artificială măsoară peste 30 de centimetri iar suprafata bătătorită cu ajutorul utilajelor speciale a fost perfectă pentru prima zi de schi din sezonul 2014 – 2015. Sositi din toate colturile tării, primii schiori au fost foarte încântati de calitatea pârtiei.
Monitorii de schi au avut prima zi de lucru și spun că vin cu oferte generoase pentru acest sezon hibernal.

Administratorii pârtiei spun că au lucrat aproape o săptămână, zi si noapte, pentru amenajarea acesteia și că nu au mai avut de mult un an atât de bun.

Pârtiile Cazacu sunt de nivel mediu iar dacă în acest moment schiorii nu s-au putut bucura decât de pista pentru începători, administratorii speră ca, în functie de temperaturile din următoarele zile, dar si de ninsorile care au inceput sa cada, să poata amenaja și celelalte două variante destinate avansatilor.

Leave a Comment