Prestige ORCHESTRA, spectacol de zile mari, la Ploiesti!

Formatia Prestige, cunoscuta formula care i-a consacrat pe Iuliana si Costin Ghinea, revine in 2015 cu surprize placute pentru fani. Pe langa show-urile complete si complexe cu care ne-a obisnuit, trupa propune o noua varianta fresh si plina de dinamism: PRESTIGE ORCHESTRA. Pentru a cunoaste indeaproape intreaga echipa, Iuliana si Costin ii invita pe toti cei care vor sa petreaca o seara de neuitat,  sa participe vineri, 27 martie, incepand cu ora 22.00, in Zappa Club, la un concert de zile mari.

prestige

 

Iuliana si Costin Ghinea, solistii formatiei Prestige, s-au facut remarcati in lumea muzicala, datorita stilului inconfundabil, al varietatii muzicale si al show-urilor coregrafice de exceptie. An de an, artistii au adaugat ceva nou si inedit in spectacolele si aparitiile lor. Au reusit sa isi creeze un stil diferit si acest aspect i-a diferentiat de marea masa a artistilor de talia lor.

Ultima varianta pe care acestia au adoptat-o a fost cea a spectacolelor cu orchestra live. S-au pus pe cautat, au adus in trupa numai oameni talentati si frumosi, si astfel a luat nastere PRESTIGE ORCHESTRA.  8 instrumentisti, in frunte cu Iuliana si Costin, sunt parte a acestui proiect inedit.

Pentru a face o surpriza fanilor si a iubitorilor muzicii de calitate, PRESTIGE ORCHESTRA ii invita pe toti cei care vor sa petreaca o seara plina de magie, vineri, 27 martie, de la ora 22.00, in ZAPPA CLUB Ploiesti. Pe langa un show de zile mari, PRESTIGE ORCHESTRA  va filma si un material de promovare, in noua formula.

Ca sa promoveze  si mai bine evenimentul, pe reteaua de socializare Facebook, artistii au creat o pagina speciala, la care au confirmat participarea peste 1000 de utilizatori.

Iata aici una dintre inregistrarile cu artistii Iuliana si Costin Ghinea :

 

 

Leave a Comment