Preocuparea pe care si-au gasit-o peste 150 de pensionari din Ploiesti. Cum arata fisa de post. VIDEO

Ati simtit vreodata ca ati fi intervenit intr-o situatie, dar nu ati avut calitatea sa o faceti? Ei bine, ploiestenii cu spirit justitiar si timp liber pot deveni politisti voluntari. La nivelul orasului nostru sunt deja aproximativ 150 de pensionari care ajuta zilnic politia si raporteaza neregulile semnalate in preajma locuintelor acestora.

politisti voluntari

Pentru a suplini numarul limitat de agenti, Politia Locala s-a gandit la o formula ce s-a dovedit castigatoare pentru toate partile implicate : politistii voluntari.

Pe de o parte, are de castigat Politia, pentru ca informatiile primite se transforma de multe ori in interventii valoroase. Tocmai pentru o mai buna eficienta, politistii voluntari au nevoie de comunicare si coordonare.

Pe de alta parte, au de castigat si politistii voluntari, care, cei mai multi pensionari, isi gasesc astfel activitati ce ii fac sa simta ca sunt importanti pentru societate, chiar daca nu se mai afla la prima tinerete.

Ploiestiul a fost impartiti in cinci zone, punctele cardinale si centrul, astfel incat fiecare politist voluntar sa acopere zona ce ii este accesibila. Printre problemele pe care acestia le semnaleaza sunt cele legate de infrastructura, neregulile in urma lucrarilor de reabilitare a caii de rulare, dar si gunoaiele.

1 Comment

  1. Sebastian says:

    Asa se numesc acum turnatorii? …politisti voluntari … ce panarama.
    Mai bine sa-si faca politistii treaba, de asta sunt platiti din banii nostrii.

Leave a Comment