Ciprofloxacin Hcl 500 Mg Tab Birth Control Pill Depression Buy Zanaflex Uk Premarin Green Pill Elavil Buy No Prescription

Premii și surprize pentru fani la Trofeul Carpați

Federația Română de Handbal pregătește un spectacol de zile mari cu ocazia ediției 48 a Trofeului Carpați din weekend. Sala Polivalentă din Cluj va fi deschisă publicului zilnic un timp record de 7 ore (15.00-22.00), timp în care fanii handbalului au șansa sa vadă meciuri de calitate, să se distreze în zonele create special pentru ei și în același timp să câștige numeroase premii.

img_4737

Bilete la jumătate de preț pentru elevi și studenți
FRH oferă pachete speciale pentru familii, elevi și studenți, pentru ultimele două categorii prețul unui abonament pentru cele două zile de competiții (4 meciuri incluse) este de doar 30 lei. Bilete se pot achiziționa deja online de pe eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/trofeul-carpati-2016-cluj-napoca-sala-polivalenta-446599/event.html?ca=12) și din rețeaua magazinelor partenere, iar începând de vineri și de la casele de bilete ale Sălii Polivalente.
Radare de viteză pentru suporteri
Sala Polivalentă se va transforma în weekend într-un adevărat templu al sportului. În zonele speciale pentru suporteri vor exista mese de ping, porți de handbal, skate-uri, trotinete sau saci de box de la partenerul Decathlon. Cei mai curajoși își pot verifica viteza de aruncare cu mingea de handbal, iar câțiva fani din sală vor avea șansa să participe la concursul “PROFI – Aruncarea de 1000 de EURO”. Vor exista premii atât pentru fanii de toate vârstele, inclusiv produse cosmetice și de întreținere pentru reprezentantele sexului frumos din partea partenerul FA.
Painting pe față în roșu, galben și albastru
La standul Derzelas, suporterii vor avea ocazia să își picteze tricolorul pe față și să își încurajeze favoritele la duelurile cu Ungaria și Olanda. Magazinul FRH va fi deschis pe toată durata Trofeului Carpați în incinta Sălii Polivalente, iar fanii își pot achiziționa tricouri, eșarfe, pixuri, stickere, huse de telefon și alte accesorii.
Joci handbal pe computer și zăpadă
Cei mici se pot juca pe Playstation alături de prieteni și de părinți. Ultimul joc de profil pe consolă (PS4 Handball 2016) va fi disponibil pentru testare. FRH mai pregătește o surpriză fanilor handbalului în scurt timp și va oferi detalii despre turneele de handbal pe zăpadă programate în această iarnă pe diverse pârtii din țară.

Leave a Comment