Pregatirile pentru minivacanta de 1 mai sunt pe ultima suta de metri. Ofertele sunt tentante. VIDEO

Grabiti-va daca vreti sa fugiti la munte la sfarsitul acestei saptamani. Pregatirile pentru minivacanta de 1 mai sunt pe ultima suta de metri in statiunile de pe Valea Prahovei. Administratorii unitatilor de cazare au pus la punct toate detaliile si spun ca mare parte din camere au fost deja rezervate. Preturile difera in functie de gradul de confort, iar locurile libere, cu doar cateva zile inainte de 1 mai, devin deja de negasit.

PicMonkey Collage

Se apropie mini vacanta de 1 mai, iar turistii care aleg statiunile de pe Valea Prahovei, pentru a petrece un weekend prelungit, au la dispozitie o gama larga de oferte la cazare. Operatorii din turism au pregatit totul, pana la cel mai mic detaliu, iar acum isi asteapta oaspetii.

Turistii care vor prefera muntele in locul litoralului trebuie sa stie ca, spre exemplu, in stațiunea Busteni, pentru o noapte petrecuta intr-o pensiune, pretul variaza intre 60 si 80 de lei de persoana. La un hotel de 3 stele, in aceeasi statiune, preturile pornesc de la 115 lei de persoana, cu mic dejun inclus, iar cea mai ieftina varianta este cea a cazarii la “particulari”, unde pentru o noapte se platesc in jur de 50 de lei. Si drumul catre mare poate fi unul profitabil daca alegeti varianta cea mai potrivita.

Exista insa si variante mult mai putin costisitoare, care nu necesita nici deplasarea pe o distanta mult prea mare. Ploiestenii se pot plimba in aer liber, pot incinge gratarele la iarba verde sau pot vizita gradina zoologica nu mai departe de 5 kilometri de centrul Ploiestiului. Parcul Memorial “Constantin Stere” reprezinta alegerea multor ploiesteni care nu doresc sa petreaca departe de casa. Orice destinatie ar alege, nimeni nu este dispus ca de 1 Mai muncitoresc sa munceasca, ci doar sa petreaca.

Meteorologii anunta temperaturi normale perioadei, in luna mai. Zona sud-estica va fi ferita de precipitatii, astfel ca sunt asteptate aproximativ 20 de grade. Pe litoral insa isi pot face aparatia cativa stropi de ploaie. In zona montana temperaturile vor fi in usoara scadere insa vor urca in termometre chiar si pana la 18 grade Celsius.

Leave a Comment