Porcii mistreti au distrus mai multe culturi din Prahova. Oamenii au ajuns la capatul puterilor si cer ajutorul autoritatilor. VIDEO

Teroare intr-un sat din Prahova. Localnicii nu mai au liniste de cand culturile lor au fost devastate de porcii mistreti. Salbaticiunile infometate au distrus totul in urma lor, imediat dupa ce oamenii si-au insamantat pamanturile. Disperati si fara niciun ajutor, satenii nu stiu incotro sa o apuce. Mai mult, fiarele au ajuns chiar si in curtile lor, in cautare de hrana. Stau cu frica in san si se tem ca in orice moment ar putea fi atacati. Asa cum s-a intamplat cu un consatean de-al lor.

PicMonkey Collage

De saptamani bune satenii dintr-o localitatea prahoveana nu mai au liniste. Munca lor si banii investiti au fost prapaditi peste noapte. Asa se face ca toate culturile pe care le-au insamantat recent au fost devastate de salbaticiuni. Dupa ce muncesc zile intregi pentru pamanturile lor, localnicii din Popesti se trezesc ca toata stradania este in zadar. Cand au mers la camp sa vada ce s-a ales de munca lor, localnicii au descoperit nenorocirea.

Inceputul calvarului pentru sateni, care sunt neputiinciosi in fata furiei salbaticiunilor. Pe langa faptul ca porcii mistreti i-a distrus culturile, in cautare de hrana, nea Costica povesteste cum a scapat ca prin urechile acului de o purcea, care era insotita de mai multi godaci, si care a vrut sa il atace. La fel ca Nea Costica sunt si alti sateni ale caror culturi au fost calcate de fiare. Neputiinciosi, localnicii vor ca autoritatile sa ia masuri.

In asteptarea unor solutii clare, care sa ii scape de porcii mistreti care au dat navala peste culturile lor, localnicii din Popesti privesc neputiinciosi cum banii lor se duc pe apa Sambetei.

Leave a Comment