Pomana pentru Regele Cioaba te lasa fara bunuri. O noua metoda de inselaciune. VIDEO

Asa zisii urmasi ai Regelui Cioaba, femei in special, opresc pe strada diferite persoane, sub pretextul ca vor sa le ofere o pomana pentru sufletul raposatului. {PIPE} Cadoul consta in lanturi, cercei sau inele. Atentie insa, este noua metoda de inselaciune pe care hotii au nascocit-o . In realitate podoabele oferite sunt falsuri confectionate dintr-un metal de culoare galbena. Metoda a inceput sa fie practicata si in judetul nostru. Locurile preferate ale infractorilor sunt zonele centrale si aglomerate.

Pomana

Escrocii abordeaza persoane care poarta, la vedere, bijuterii de aur sau oricare alt metal pretios. Intr-o clipa de neatentie bunurile sunt schimbate cu unele din metale nepretioase. Totul, sub pretextul unei pomeni pentru sufletul Regelui Cioaba. In realitate podoabele oferite sunt falsuri confectionate dintr-un metal de culoare galbena. Noua metoda de inselaciune a inceput sa fie practicata si in judetul nostru cu precadere in zonele aglomerate.

Urmeaza apoi partea in care rudele lui Cioaba le cer celor pe care i-au oprit sa isi dea jos bijuteriilor lor pentru a le face un descantec tamaduitor. In tot acest timp cele veritabile sunt impachetate intr-un servetel iar la final victima se alege doar cu paguba.

Si in judetul Prahova, a fost pana in prezent inregistrat un astfel de caz, insa victima nu a anuntat autoritatile pana in moemntul in care nu s-a asigurat ca ceea ce a primit este cu adevarat in fals.

Pe aceasta cale, Inspectoratul de Politie Judetean Prahova atrage atentia cetatenilor sa nu se increada in ofertele unor asa zisi binevoitori , care le ofera bijuterii caci risca sa ramana fara bunuri.

Leave a Comment