Politistii si jandarmii din Prahova au luat cu asalt 28 de locuinte din Prahova si alte 4 judete. Motivul: evaziune fiscala si comert cu bijuterii din aur

Marti dimineata au fost efectuate 28 de perchezitii domiciliare in Prahova, dar si in judetele Dambovita, Galati, Constanta si Ilfov, precum si in Bucuresti.

PicMonkey Collage 2

Oamenii legii au descins la puncte de lucru ale unor societati comerciale si la locuintele mai multor persoane banuite de infractiuni de evaziune fiscala si contrabanda.

Scopul principal al descinderilor este acela de a descoperi, prin intermediul mai multor documente obtinute, modul in care persoanele in cauza actionau. Printre acestea, noua sunt acum in vizorul anchetatorilor pentru ca ar fi obtinut, transformat, scos din tara, in mod fraudulos, cantitati semnificative de metal pretios, in acest caz fiind vorba de aur. Mai mult, aceleasi noua persoane se pare ca ar fi reintrodus in mod fraudulos in Romaniabijuterii de aur fara achitarea taxelor si impozitelor aferente, veniturile realizate nefiind declarate.

Prejudiciul creat este estimat in prezent la 300.000 de lei.

Perchezitiile sunt realizate de politisti ai Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, cu sprijinul jandermilor.

Leave a Comment