PLOIESTIUL ANULUI 2015. Episodul cailor de rulare a tramvaiului. Au inceput lucrarile la un nou tronson. VIDEO

Anul 2015 se prefigureaza a fi cel mai important an pentru investitii, in orasul nostru. Printre acestea putem enumara calea de rularea a liniilor de tramvai, proiect ce va schimba radical imaginea Ploiestiului. O echipa Ploiesti TV a luat la pas tronsoanele liniilor de tramvai unde se lucreaza. De aceasta data ne-am oprit in zona de vest. O campanie a Stirilor Ploiesti TV, Ploiestiul anului 2015.

cami tramvai

Fostul primar al Municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a semnat in data de 24 septembrie contractul de executie pentru proiectul “Cresterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 102 “. In cadrul licitatiei organizate au luat parte mai multe firme autorizate.

Lucrarile vizeaza calea de rulare, statii cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilitati dar si elemente de semnalizare si automatizare. Etapa a doua cuprinde intersectia Republicii si Bucla de Vest.

Lucrarile de modernizare aferente infrastructurii de transport public liniei de tramvai 102, etapa 2 se vor derula pe o lungime de 6.93 km . Valoarea investitiilor se ridica la 46 de milioane de lei fara TVA. Vremea insa, nu a fost favorabila desfasurarii lucrarilor pe timpul iernii, acestea fiind oprite o perioada de timp. Acum insa au fost reluate, iar in zona de vest a orasului se lucreaza intens. Ploiesti TV va urmari pe parcursul intregului an dezvoltarea acestui proiect, la fel ca si in cazul celorlalte santiere din oras.

Leave a Comment