PLOIESTI/ Harta Reciclarii, la final in Ploiesti. Afla care sunt urmatoarele locatii in care va ajunge caravana/ VIDEO&FOTO

Caravana Harta Reciclarii, eveniment ce a avut loc in acest weekend in Ploiesti, s-a incheiat. Cu mic cu mare, ploiestenii s-au adunat in jurul cortului celor de la Asociatia ViitorPlus pentru a afla mai multe multe informatii despre procesul de reciclare selectiva. Acestia au adus obiecte spre a fi reciclate si au participat in cadrul tombolei organizate cu ajutorul finantatorului GDF Suez, dar si a sponsorului evenimentului, Intercomtnt Ploiesti. In perioada urmatoarea, caravana va ajunge in orasele Brasov si Bucuresti.

Pe parcursul celor doua zile, echipa Harta Reciclarii a strans peste 200 de kilograme de materiale care urmeaza sa fie reciclate corespunzator.

Despre toate acestea, aflati in urmatorul material video realizat de www.ziaruloval.ro, partener media al proiectului, aici:

Daca esti din Ploiesti si te-ai inscris la Tombola Harta Reciclarii, urmareste www.ziaruloval.ro, pentru a afla castigatorii.

Leave a Comment