Ploiestenii vor avea doua locuri de relaxare in oras care vor costa aproape 1,5 miliarde de lei vechi. Unde vor fi amplasate. VIDEO

In timp ce haosul de pe santierele din Ploiesti acapareaza atentia cetatenilor, dornici sa revada cat mai curand tramvaiul repus pe sine, primaria aduce si ea o raza de speranta in urbea tixita cu indicatoare de restrictie si utilaje de constructie. {PIPE} Mai exact, le pregateste locuitorilor doua palcuri de pamant, pe care le vor putea folosi drept locuri de odihna. Mareata investitie, care se va regasi in doua zone din oras va goli visteria administratiei cu aproximativ … 160.000 de lei.

PicMonkey Collage

Nu e nici parc, nu e nici loc de agrement, este o bucacioara de pamant, care acum este folosita de cetateni in diferite moduri, in principal ca loc de parcare. Dar acest spatiu, in prezent fara niciun cusur, a intrat in atentia municipalitatii. Dupa indelungi studii de fezabilitate, administratia il va transforma in locuri de odihna. Si unde mai pui ca nu este doar unul, ci vor fi doua locuri, numai bune de relaxat cetatenii.

Cele doua amplasamente vor putea fi intalnite in doua zone din oras. Unul, pe strada Gageni,din zona de nord a Ploiestiului, spatiu ce va fi amenajat in maximum doua luni. Pentru acest cadou acordat cetatenilor, primaria isi va goli visteria cu suma de  104.699,49 de lei cu T.V.A.. Cel putin aceasta este suma prevazuta in contract.

In cazul celuilalt loc de odihna, cu multa verdeata si pomi la umbra carora, atunci cand le vor creste crengile, se vor relaxa cetatenii, timpul de executie este ceva mai scurt, respectiv 30 de zile calendaristice. Nici pretul platit pentru lucrarea din centrul orasului nu este de ignorat. 55.069,17 lei vor fi investiti in constructie, suma in care este inclusa si taxa pe valoarea adaugata. Dar ce nu face municipalitatea pentru relaxarea cetateanului, care se topeste in fata razelor puternice ale soarelui si care inhaleaza praful generat de lucrarile la calea de rulare a tramvaiului?

1 Comment

  1. CRISTI says:

    O persoană care acţionează valorează cât zece oratori străluciţi, care nu fac nimic. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email crisburlacu@hotmail.com

Leave a Comment