Petrolul – Concordia, duel pentru un loc în semifinalele Cupei României

Petroliştii au lăsat în urmă înfrângerea suferită la Mediaş, prima după o serie invincibilă de şapte meciuri, concentrându-se doar asupra confruntării din această seară, cu Concordia Chiajna, una extrem de importantă pentru viitorul acestui sezon. “Lupii” pot face pasul în semifinalele Cupei României, având, astfel, şansa să se apropie şi mai mult de un trofeu la care Ploieştiul visează de 17 ani.

Formaţia lui Cosmin Contra s-a întors sâmbătă,de la Mediaş, iar duminică după-amiază s-a antrenat pe “Ilie Oană”, intrând, apoi, în cantonament. Luni seară a avut loc antrenamentul oficial, în lot neexistând alte absenţe decât cele ştiute deja, cele ale lui Geraldo, Younes şi Cojocnean.
Partida dintre FC Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna va începe la ora 20.30, biletele putând fi procurate online, prin www.eventim.ro, prin reţeaua de magazine partener (detalii în secţiunea Bilete a siteului echipei petroliste) sau de la casele stadionului “Ilie Oană”.

Totodată, pentru acest meci vor fi valabile abonamentele emise pentru tot sezonul sau pentru returul campionatului, nu şi cele care au fost în vigoare în turul campionatului.

Sursa foto: romanialibera.ro

Leave a Comment