Perchezitii in Prahova

Perchezitii in Prahova la contrabandistii de tutun. In aceasta dimineata anchetatorii au descins la 49 de adrese din mai multe localitatii prahovene. Au fost vizate 34 de persoane care au si fost cobduse la audieri la sediul ipj Prahova.

perchezitii (1)

Se pare ca indivizii ar fi cumparat tigari din spatiul extracomunitar fara a detine documente legale. Apoi le vindeau in targuri si oboare sau direct de acasa sub pretul pietii. Adica cu sume cuprinse intre 8 si 10 lei pachetul. Pana in acest moment anchetatorii au riducat de la suspecti peste 200 de mii de tigarete.
Polițiștii din Prahova au efectuat 49 de percheziții la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări. 34 de persoane au fost conduse la audieri.
Perchezițiile au fost efectuate în municipiul Ploiești, orașul Urlați și în 8 localități din județ.
Din cercetări a reieșit că, începând cu luna decembrie 2016, persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale.
Ulterior, le-ar fi distribuit și comercializat în diverse localități din județ. Pachetele de țigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autoritățile din Ucraina și Moldova.
34 de persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri.

Leave a Comment