PENTRU DUMNEAVOASTRA, DOAMNELOR!

Este foarte important ca doamnele si domnisoarele sa cunoasca modul corect in care se tine o dieta, cu sa se aranjeze potrivit varstei, sau fizionomiei si care este vestimentatia potrivita la o intalnire de afaceri, spre exemplu. Raspunsurile la toate aceste intrebari au fost prezentate in cadrul unui eveniment inedit petrecut intr-un centru commercial din Ploiesti. “Pentru dumneavoastra, doamnelor!” a fost denumita manifestarea, aflata deja la cea de-a treia editie.

61234111

O dieta corecta se tine cu ajutorul unor sfaturi precise, la fel si modul in care sa te aranjezi in functie de varsta si fizionomie. Nici imbracatul la moda, pentru succes garantat in afaceri nu este o treaba usor de realizat. Doamnele si domnisoarele din Ploiesti au avut ocazia sa afle toate aceste informatii, dupa ce au participat la un eveniment organizat intr-un centru comercial din oras. “Pentru dumneavoastra, doamnelor!” a fost chemarea Camerei de comert si industrie Prahova si a Corpului expertilor contabili Prahova.

Evenimentul a strans o multime de participante, dornice sa afle secrete ce le poate transforma in adevarate femei de afaceri, cu succes in toate domeniile.

In general femeile sunt interesate sa afiseze o silueta de invidiat, insa putine dintre ele au recunoscut ca au mers la un consult de nutritie. Tocmai de aceea, un medic specialist le-a explicat acum cat de important este un astfel de demers.

Ca sa le arate cat de mult trebuie sa lupte, pentru a obtine rezultate demne de invidiat , organizatorii au adus-o printre participante pe Dana Savuica, femeie de succes, care conduce o celebra agentie de manechine. Din aceasta pozitie, dar si din cea de mama a unei tinere de 22 de ani, vedeta a dat cateva sfaturi adolescentelor.

Prezenta numeroasa si succesul evenimentului i-a determinat pe organizatori sa plasese din nou acest eveniment, intr-un viitor cat mai apropiat

Leave a Comment