Pensiuni bio la munte / VIDEO

Pensiuni bioRevelion de lux cu preparate Bio. Cu o astfel de ofertă au venit o parte dintre hotelierii de la munte, iar rezervările nu s-au lăsat așteptate. Oaspeții sunt asteptați cu meniuri care nu conțin E-uri, iar ingrendientele sunt fie din ferma proprie a unitaților de cazare, fie cumpărate din magazinele Bio. Cu toate că o astfel de vacantă cu pensiune completă costă până la 800 de euro pentru două persoane, ofertele pentru Revelionul au fost epuizate. Locuri libere mai sunt doar pentru Crăciun.
La doar 18 km de aglomeratia si agitatia de pe Valea Prahovei, familia Veliscu si-a făcut o adevărată fermă lângă pensiune. Astfel, îsi asteaptă turistii, pe lângă lux, liniste si relaxare cu o masă gătită 90% cu ingrendiente din gospodăria lor. Oamenii au curtea plină cu tot felul de orătănii pe care le hrănesc doar cu mâncare naturală, iar în solare au aproape tot ce le trebuie.
Pentru masa festivă de Revelion, propriretarii pensiunii vor pregăti un adevărat răsfat culinar, fără “E-uri” si alte chimicale.
Turistii sositi în statiunile de pe Valea Prahovei îsi doresc cât mai multi întreprinzători care să investească în turismul BIO, însă meniul pentru care au optat rămâne unul destul de scump…
Pentru că turiștii care petrec Crăciunul și Revelionul la munte să aibă parte de o vacanță ca în povesti, hotelierii speră ca vremea să fie de partea lor și până de Sărbători să ningă.

Leave a Comment