Pe Facebook a inceput deja campania electorala pentru alegerile locale din 2016. Mesajul lui Andrei Volosevici pentru Daniel Savu. VIDEO

Campania electorala pentru alegerile locale din 2016 isi face deja simtita prezenta la Ploiesti. La mai bine de un an distanta, schimburile dure de replici au si inceput sa apara, dar campul de lupta este deocamdata cel virtual: Facebook-ul. Aici, primii care s-au lansat in interpelari si intrebari retorice menite sa convinga electoratul sunt presedintele PNL Prahova Daniel Savu si liberalul Andrei Volosevici.

PicMonkey Collage

„Am un singur mesaj pentru domnul senator Savu: Faceti ceva, dar faceti! Au trecut trei ani. Cei care decid in 2016 sunt oricum ploiestenii, domnule presedinte al PSD!”, a scris Andrei Volosevici pe contul sau de Facebook, luni.

Mesajul liberalului vine la doar cateva zile dupa ce a existat si o dezbatere privind existenta spitalului de pediatrie, prilej numai bun pentru liderii politii de a da startul campaniei electorale. Primii care au iesit la rampa: PSD-istul Daniel Savu si liberalul Andrei Volosevici.

Schimburile de replici anunta o campanie dura pentru alegerile din 2016. Niciunul dintre actorii implicati nu recunoaste insa ca neoficial a inceput deja batalia pe voturi.

In opinia senatorului Andrei Volosevici, campania electorala pentru alegerile din 2016 va fi una eleganta, axata pe proiecte. Daniel Savu, liderul PSD Prahova nu a putut fi contactat telefonic.

Leave a Comment