O zi normala in parc s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru aceasta familie. Un copil a fost aruncat in aer dupa ce gura de canalizare de sub el a explodat. VIDEO

Ce parea a fi o zi obsinuita in parc pentru acest copil care se dadea cu rolele s-a transformat intr-o secunda intr-un adevarat cosmar.

explozie 2

Clipele de groaza prin care a trecut acest baietel cu role in picioare dar si celelalte persoane din jurul sau au fost surprinse de o camera de supraveghere publica, conectata la sistemul CCTV, scrie Mirror.co.uk.

Baiatul este propulsat in aer, rotit 360 de grade si trantit cu fata de beton. Toate acestea dupa ce o gura de canalizare care se afla chiar sub el a explodat. Suflul l-a aruncat brutal pe copil, chiar sub ochii ingroziti ai celor din jur.

explozie 1

Pe filmare se poate observa cum baiatul a patinat pana in dreptul unui adult si unui alt minor. Cel mai probabil adultul este chiar unchiul baiatului cu role.

Dar deodata gura de canalizare aflata sub el explodeaza, iar copilul este aruncat in aer, invartindu-se 360 de grade.

Potrivit primelor cercetari de la fata locului copilul ar fi aruncat un chibrit in gura de canalizare cu cateva moment inainte de a se produce explozia.

Se pare, din fericire, ca baiatul nu s-a ales decat cu o sperietura zdravana si cu cateva zgarieturi.

Leave a Comment